Overige dienstverlening

MACH Marketing is een telemarketingbureau dat zich inzet voor vele branches en daardoor een brede dienstverlening uitvoert. Om zoveel mogelijk succes te halen uit een telemarketing-campagne, is het belangrijk dat een telemarketingbureau uw branche en bedrijf goed kent.

mach_marketing_overige_dienstverlening

Telemarketing overige dienstverlening

MACH Marketing weet door jaren ervaring hoe moeilijk het is om telemarketing intern uit te voeren. Tijd is er binnen organisaties vaak niet voor en personeel al evenmin. Zelfs al mocht dit slagen, dan is het effect minimaal doordat de kwaliteit van goede sales agents ontbreekt. Daarnaast kost het managen van een telemarketingteam veel tijd en aandacht. Dus naast sales agents van niveau is een ervaren manager ook noodzaak.

Besteed daarom uw B2B telemarketing uit een MACH Marketing! MACH Marketing bestaat uit een team van ervaren professionals die de kwaliteit en kwantiteit van uw leads naar een hoger plan brengen.

Namens onze tevreden klanten

WILT U EEN VAN ONZE ADVISEURS SPREKEN?

Dat kan! Dien uw gegevens in en we nemen binnenkort contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen.