Ons team

MACH Marketing bestaat uit een team van senior consultants, dagelijks geïnspireerd door partners Mathieu Hilgerdenaar en Cees Kuijper.

Ons onderscheidend vermogen zit vooral in onze medewerkers; zij maken het verschil. Wij werken exclusief met mensen die relevante commerciële en branche gerelateerde werkervaring hebben in combinatie met senioriteit. De gemiddelde leeftijd bij MACH Marketing is 40 plus.

Onze senior consultants waren jarenlang actief in uiteenlopende werkvelden voordat ze besloten zich op marketing en acquisitie te richten. Hun werk- en levenservaring betaalt zich uit in gesprekken op niveau. Ze weten waar ze het over hebben. Hun gesprekspartners weten dat ook. En dat maakt ze tot uw gesprekspartners. Tot uw klanten. Want daar doen wij het voor.

 

Die senioriteit, werk en levenservaring zorgen voor kwalitatief hoogstaande gesprekken (dialoog), geloofwaardigheid en daardoor conversie naar afspraken voor de buitendienst.

Namens onze tevreden klanten

WILT U EEN VAN ONZE ADVISEURS SPREKEN?

Dat kan! Dien uw gegevens in en we nemen binnenkort contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen.