ICT-dienstverlening

De ICT-sector groeit snel. Dit komt omdat een bedrijf of organisatie tegenwoordig niet meer zonder goede ICT-infrastructuur kan. In de ICT is dan ook genoeg new business te generen. Het is alleen noodzakelijk dat dit efficiënt gebeurt, waardoor zowel u als ICT-bedrijf als uw toekomstige klant goed aan elkaar voorgesteld worden. Het is belangrijk dat een zakelijke relatie goed begint. Dit bepaalt uiteindelijk het succes van uw telemarketingcampagne.

mach_marketing_ict-dienstverlening

Strategie ICT-dienstverlening

De strategie die wordt toegepast bij de telemarketingcampagne voor uw bedrijf in de ICT-sector is bepalend voor uw uiteindelijke resultaat. Hoe deze strategie eruit komt te zien is echter per ICT-bedrijf verschillend en dus ook voor u.

Het is daarom belangrijk dat wij overeenstemming hebben met u over de problemen die bij uw potentiële klanten leven. Door contact met ons op te nemen kunnen we met onze gezamenlijke kennis het beste resultaat behalen voor uw bedrijf of organisatie.

MACH Marketing werkt voor gerenommeerde partijen uit de ICT-wereld zoals HP Simplivity, Citrix en Red Hat. We zijn dus in staat om een zeer technische ICT-propositie te vertalen naar een commerciele propositie en dat verhaal goed te communiceren naar de gekozen doelgroep.

Uitvoering ICT-dienstverlening

Nadat uw unieke strategie is vastgesteld, nemen onze sales agents de uitvoering daarvan voor hun rekening. Elke branche kent zijn eigen aanpak op het gebied van telemarketing.

Door de kwaliteit van de MACH Marketing-telemarketeers kunt u uw ICT-telemarketingcampagne met een gerust hart uitbesteden.

mach_marketing_ict_dienstverlening_uitvoering
mach_marketing_ict-dienstverlening-resultaat

Resultaat ICT-dienstverlening

Het resultaat van uw ICT-telemarketingcampagne is new business. New business die zowel kwantitatief als kwalitatief van een hoogstaand niveau is.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op en u wordt volledig geïnformeerd over de mogelijke opties.

Namens onze tevreden klanten

WILT U EEN VAN ONZE ADVISEURS SPREKEN?

Dat kan! Dien uw gegevens in en we nemen binnenkort contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen.