Financiële dienstverlening

In de financiële sector is klantcontact één van de belangrijkste elementen. Mensen moeten uw bedrijf vertrouwen voordat u hun financiële belangen kunt behartigen. Klantcontact speelt daar een bepalende rol in. MACH Marketing heeft professionele sales agents in huis die weten hoe zij met prospects om moeten gaan en betrouwbaar over moeten komen.

mach_marketing_financiele_dienstverlening

Strategie financiële dienstverlening

Voordat wij uw telemarketing gaan behartigen bespreken we met u de te hanteren strategie. Deze strategie komen we gezamenlijk overeen en is bepalend voor het uiteindelijke succes van uw telemarketingcampagne.

Het fundament van een succesvolle telemarketingcampagne is namelijk de strategie. Wie moeten er bijvoorbeeld benadert worden? Wanneer moet dit gebeuren en met welke boodschap?

MACH Marketing heeft veel ervaring met thema’s op het gebied van creditmanagement. Hierdoor weten wij welke zaken er bij financieel management spelen en waar de pijn zit. Onze klanten in de financiële wereld zijn onder andere Euler Hermes en Finance & Insurance.

Uitvoering financiële dienstverlening

De telemarketingcampagne wordt door MACH Marketing uitgevoerd en u wordt op de hoogte gehouden van de resultaten.

Onze telemarketeers hebben jaren ervaring opgedaan in verscheidene sectoren en zijn energieke mensen. Hun doel is het creëren van leads voor uw bedrijf of organisatie.

mach_marketing_financiele_dienstverlening
mach_marketing_financiele_dienstverlening_resultaat

Resultaat financiële dienstverlening

Doordat MACH Marketing ervaren en gedreven telemarketeers in dienst heeft mag u het optimale resultaat uit uw telemarketingcampagne verwachten. Het resultaat van uw telemarketingcampagne is new business die uw bedrijf naar een hoger plan tilt.

Bent u benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Namens onze tevreden klanten

WILT U EEN VAN ONZE ADVISEURS SPREKEN?

Dat kan! Dien uw gegevens in en we nemen binnenkort contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen.