Non-profit

Naast onze B2B activiteiten is MACH Marketing ook gespecialiseerd in ledenwerving voor non-profit organisaties.

Onder andere voor de vakbond CNV hebben wij afgelopen jaren verschillende campagnes uitgevoerd. Omdat onze medewerkers het vermogen hebben om de dialoog aan te gaan met de doelgroep en deze daadwerkelijk tot actie aan te zetten (bijvoorbeeld om lid te worden van de vakbond), hebben wij talrijke succesvolle campagnes uitgevoerd voor het CNV en andere non-profit organisaties. Hieronder leest u in vogelvlucht de verschillende CNV campagnes.

Nationale Nederlanden/Achmea campagne

In de maand van de vakbond mogen werknemers van deze organisaties een jaar lang gratis lid worden bij een vakbond van eigen keuze. Wij hebben op verschillende kantoorlocaties van deze organisaties bij de receptie werknemers geïnformeerd over de voordelen van de vakbond in het algemeen en het CNV in het bijzonder, hierbij is de doelstelling om zoveel mogelijk mensen direct in te schrijven.

mach_marketing_nationale_nederlanden

Met een conversie van 30% mogen we stellen dat deze doelstelling gelukt is. Mensen die nog wat bedenktijd nodig hadden, hebben wij achteraf telefonisch benaderd, ook hier hebben we een conversie van 25% behaald!

CNV/SDF campagne (Stichting detailhandelsfonds)

Vanuit het rijk is een loopbaantraject opgestart specifiek gericht op de retail branche (dit naar aanleiding van het faillissement V&D). Doelstelling verhogen bewustzijn winkelpersoneel dat er veel gaat veranderen in de sector (automatisering & robotisering) en dat het daarom bijzonder belangrijk is om via loopbaan begeleiding je daarop voor te bereiden.

mach_marketing_cnv

Wij hebben een team in het veld dat deze campagne via 1 op 1 gesprekken met medewerkers onder de aandacht brengen. Doelstelling is om zoveel mogelijk mensen in te schrijven voor het loopbaanbegeleiding project you fit@the retail van de stichting SDF. De loopbaanbegeleiding wordt door een onderdeel van het CNV uitgevoerd.

mach marketing telemarketing succes

Overige campagnes

  • CNV vakmensen
  • CNV Connectief
  • Save the Children
  • Kika
  • Artsen zonder grenzen
  • Dierenlot
  • De Zonnebloem
  • De Viervoeters

Namens onze tevreden klanten

WILT U EEN VAN ONZE ADVISEURS SPREKEN?

Dat kan! Dien uw gegevens in en we nemen binnenkort contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen.